Charlotte Pieters, de brutale verslaggeefster van Powned

Charlotte Pieters, de brutale verslaggeefster van Powned

Charlotte Pieters is één van de nieuwe presentatiegezichten van omroep Powned. De frisse brunette wordt het land in gestuurd voor reportages.

Dat kan te maken hebben met haar rol bij Powned. Al kort na haar entree raakte ze in opspraak, toen ze bij een asielzoekerscentrum enkele Syrische vluchtelingen interviewde. Dat deed ze echter onder valse voorwendselen, namelijk door te zeggen hebben dat ze onderzoek deed voor haar studie en dat de beelden alleen voor eigen gebruik waren. Dat ze ook journaliste van PowNed is, vermeldde ze er niet bij.
Omdat enkele vluchtelingen schokkende uitspraken deden (afschuw over homoseksualiteit en bekentenis van opzwollen testikels door langdurige onthouding) en daar later in mee opspraak kwamen, kreeg Charlotte Pieters direct een rechtszaak aan haar broek. Die verloor Powned. De omroep moet een schadevergoeding van 2500 euro betalen.

charlottepietersHet lijkt Pieters weinig te deren. Kort daarna haalt ze opnieuw het nieuws, als ze door de politie moet worden beschermd bij een demonstratie van Pegida. Met name linkse tegendemonstranten hebben het niet op Powned en vallen haar aan.
Het is niet bekend waar Pieters voor haar avontuur bij de brutale roze omroep heeft gewerkt of gestudeerd. Haar social media-accounts zijn – mogelijk uit veiligheidsredenen – niet te traceren. Onbekend is of de mooie brunette nog als vrijgezel door het leven gaat, of inmiddels een vriend aan de haak heeft geslagen.