Domien Verschuuren, dj bij 3FM

Domien Verschuuren, dj bij 3FM

Hij is het lekkere hapje van 3FM: Domien Verschuuren. De radiomaker heeft een relatie met Caroline van Zijl en gaat in 2015 het Glazen Huis in.

Radiomaken zit Domien, net zoals zoveel radio-dj’s, in het bloed. Als hummeltje rommelde hij al wat aan bij Lokale Omroep Goirle, als puber werkte hij voor verschillende internetradiostations. Daarover zegt hij: ,,Toen elk ander 13-jarig jongetje natte dromen had, fantaseerde ik over de knoppen en schuiven van een mixer”. Via KX Radio (van Rob Stenders) belandde de Tilburger op zijn droomplek: bij 3FM.
Daar presenteert hij het programma ‘Dit is Domien’ en valt hij regelmatig in bij afwezigheid van Giel Beelen, Timur Perlin of Ramon Verkoeijen. In 2015 gaat Verschuuren samen met Giel Beelen en Paul Rabbering het Glazen Huis in.

Het talent van Domien werd al vroeg ontdekt: in 2007 won hij een Marconi-award als beste aanstormend talent. Tegenwoordig timmert hij ook op televisie steeds nadrukkelijker aan de weg als voice-over.

Domien Verschuuren heeft een relatie met Caroline van Zijl
Al meer dan tien jaar zijn Domien Verschuuren en Caroline van Zijl een koppel. Caroline werkt eveneens in de mediawereld, te weten als freelance journalist. Ze is ‘slomo-operator’ voor FOX Sports en de NOS. ,,Ik was negentien toen ik iets kreeg met mijn huidige vriendin en daarvoor had ik vierenhalf jaar een relatie”, vertelt de populaire DJ aan Viva. Verschuuren zweert volledig monogaam te zijn: ,,Flirten mag. Maar daar houdt het op. Natuurlijk denk ik soms: wauw! Maar wat ik heb, is te mooi om weg te gooien voor een domme move in een discotheek. En al was ik single. Ik heb nog nooit een onenightstand gehad. Dat hele gedoe van iemand mee naar huis nemen en daar ook iets mee doen. Oké, dat lijkt me nog wel wat. Maar dan word je wakker naast iemand die je de avond ervoor heel leuk vond. Goedemorgen! Ik ben ’s avonds sociaal als ik iets gedronken heb, maar ’s ochtends als ik nuchter ben, vind ik het denk ik heel ongemakkelijk.”

Brugge is goed voor ons. ❤️

Een foto die is geplaatst door Domien Verschuuren (@domien) op

WiSH Outdoor was magisch. ⭐️🔥 THANKS! (foto: @maxkneefel)

Een foto die is geplaatst door Domien Verschuuren (@domien) op

Leave a Reply