Evi Hanssen, tafeldame bij DWDD

Evi Hanssen, tafeldame bij DWDD

Evi Hanssen valt buitengewoon goed in de smaak in Nederland. De Belgische presentatrice, die ook een aardige noot kan zingen, is te zien in onder meer ‘3 op Reis’, Expeditie Robinson en als tafeldame in De Wereld Draait Door (DWDD). De mooie Evi heeft een relatie met Lucas Stalman.

Hanssen is van origine zangeres. Ze groeide op in de buurt van Antwerpen en focuste zich naar haar middelbare school op de jazzmuziek. Ze werd echter ook opgepikt door TMF Vlaanderen, waar ze vj werd. Langzamerhand kreeg ze meer televisieshows en groeide ze uit tot graag geziene en gewaardeerde Vlaamse presentatrice. Nederland leerde haar voor het eerst kennen bij Expeditie Robinson.
De getalenteerde brunette bracht twee singles uit als zangeres: When I’m away from you en het aya lied. Ze bereikte bovendien de finale van de Slimste Mens en schittert in de videoclip van ‘de Kraaien’, genaamd: ‘Ik vind je lekker’.

Evi Hanssen heeft een relatie met Lucas Stalman

De Vlaamse schone trouwde in 2005 met zanger Fredi di Bono, waarmee ze twee kinderen kreeg. Het stel ging 2011 uit elkaar. In oktober 2012 werd haar hart veroverd door muzikant Alban Sarens, saxofonist en toetsenist van de groep Sir Yes Sir. De relatie strandde echter in december 2013.
Daarna brak een periode van stilte op liefdesgebied aan voor Evi, die over aandacht echter niet te klagen had. Wellicht door haar toenemende televisiewerk in Nederland ontmoette ze Lucas Stalman. In de zomer van 2015 maakt ze middels een foto op Instagram wereldkundig dat de twee een relatie hebben. Stalman is een succesvol zakenman en runt een eigen reclamebureau. De tortelduifjes zouden reeds samen op skivakantie zijn geweest en ook op Ibiza hadden ze het buitengewoon amusant samen.

Spijs en drank, gezelligheid en blablablabla…met mijn lieve collega @eddyzoey1 !

Een foto die is geplaatst door Evi Hanssen (@evihanssen) op

Ready for a diner-date…spot on @pinkoofficial #pinkostars #ibiza

Een foto die is geplaatst door Evi Hanssen (@evihanssen) op

Zondagavond dus #Burgers&Booze.

Een foto die is geplaatst door Evi Hanssen (@evihanssen) op

Leave a Reply