Geraldine Kemper, presentatrice bij BNN

Geraldine Kemper, presentatrice bij BNN

Geraldine Kemper geldt als één van de gezichten van BNN en talenten van de Nederlandse televisiewereld. De presentatrice uit Volendam is bekend van ‘3 op Reis’, is bi-seksueel en vrijgezel!

Liefdesleven

De blondine is met haar ondeugende en vrolijke glimlach buitengewoon populair bij de mannen. Toch is Geraldine Kemper nog vrijgezel, nadat in 2012 haar relatie met Alex strandde. Ze erkende bovendien in Linda Magazine ook op vrouwen te vallen: ,,Ik vind sex met een vrouw ook fijn. Ik word aangetrokken door een persoon – of het nou een man of een vrouw is kan me niet schelen.” Niettemin gaat ze uiteindelijk voor een man: ,,Ik wil ook een man. En een liefdesbaby.”
Tot die tijd geniet Kemper van het vrijgezellenbestaan, al vind ze het lastig om seks te hebben met onbekenden: ,,Dat kan niet meer omdat je bekend bent. Ik vind het moeilijk om te zien of iets echt is of niet. Ik heb wel seks, maar niet met mensen die ik zomaar tegenkom. Meestal zijn het vrienden van vrienden. Het moet vertrouwd voelen”

Geraldine Kemper en Jan Versteegh?

Kemper is buitengewoon dik bevriend met collega-presentator Jan Versteegh. De blonde hunk werd regelmatig aan haar gelinkt als relatie-materiaal, maar beiden ontkennen dat. Niettemin poseren Geraldine Kemper en Jan Versteegh vrijwel dagelijks samen op zwoele en zomerse Instagram-plaatjes.

Deelden Geraldine Kemper en Kim Feenstra het bed?
Begin 2016 haalde Kemper alle showbizzrubrieken met foto’s en beelden van haar vrijpartij met model Kim Feenstra. Die had in een interview gezegd: ,,Ik wil wel een keer seks hebben met Geraldine Kemper.” Linda Magazine bracht de twee bij elkaar en legde hun hete stoeipartij vast op beeld. Enkele foto’s daarvan gaan rond op Instagram en zijn onderaan deze pagina te vinden.

Sterretje gezocht

De Volendamse begon haar tv-carrière door deel te nemen aan het programma ‘Sterretje gezocht’. Daarvoor studeerde ze sport- en marketingmanagment en was ze atlete bij AV Edam. Ze woont tegenwoordig in Amsterdam en presenteerde onder meer ‘Try before you die’, ‘Spuiten en Slikken’ en ‘Ruben vs Geraldine’.

Onderweg naar #538. Zometeen van 18.00 tot 19.00 in de uitzending! Fijn weekend iedereen!

Een foto die door geraldine_kemper is geplaatst op

Mama ik kom eraan! #janvsgeraldine

Een foto die door geraldine_kemper is geplaatst op

#playboy #kimfeenstra #geraldinekemper

Een foto die is geplaatst door Playboy Ultimate (@playboyultimate) op

#playboy #kimfeenstra #geraldinekemper

Een foto die is geplaatst door Playboy Ultimate (@playboyultimate) op