Hélène Hendriks, de knappe presentatrice van FOX Sports

Hélène Hendriks, de knappe presentatrice van FOX Sports

Beeldschoon, slim én ook nog eens maf van voetbal. Als er iemand aan het droombeeld van de ideale vrouw voldoet, dan is het Hélène Hendriks. Des te vreemder is het dat nog altijd onduidelijk is of de presentatrice van FOX Sports een relatie heeft of vrijgezel is.

De blondine uit Breda werkt sinds 2013 voor FOX Sports. Daar presenteert ze verschillende programma’s en doet ze tevens verslag van live-wedstrijden in de Eredivisie. ,,Live op het veld, waar ik het gras ruik en de spelers bezweet naast me staan. Heerlijk”, zei ze in een interview met Viva. De liefde blijkt volledig wederzijds, want Hendriks is zeer geliefd bij haar kijkers. Misschien zelfs iets te populair, want de presentatrice kampte al twee keer met een stalker.

Hendriks combineert ‘beauty’ en ‘brains’. Daarnaast weet ze wat topsport inhoud. Ze speelde hockey op hoog niveau. Voor Push en Rotterdam speelde ze in de hoofdklasse. Zo rolde ze ook in de televisiewereld: ,,Ik speelde hoofdklasse hockey en tijdens een wedstrijd die op tv werd uitgezonden kwam de bal pats, zó hard op mijn hand dat ik naar het ziekenhuis moest.” Het topje van haar pink bleek eraf te zijn. Toen ze door een lokale Brabantse zender werd geïnterviewd, ging dat zo makkelijk en natuurlijk dat ze werd gevraagd om verslag te gaan doen voor de zender van de wedstrijden van NAC Breda.

Na het vak te hebben geleerd bij onder meer Omroep Brabant, belde ze zelf Endemol met de mededeling dat ze bij hen wilde komen werken. ,,In het begin werd ik nog gezien als hockeytrutje”, zei Hendriks in Voetbal International. Inmiddels is ze volledig geaccepteerd en geliefd. Sterker nog, vele voetballers probeerden haar al te versieren en stuurden haar berichtjes.

Heeft Helene Hendriks een relatie of is zij één van Nederlands meest begeerde vrijgezellen?

Zeer waarschijnlijk zonder succes, al is niet geheel duidelijk hoe het liefdesleven van Helene Hendriks eruit ziet. In interviews vermijd ze vragen over haar relatie, vriend of man. Zodoende is het gissen of de mooie blondine nog vrijgezel is.

Hoewel de Bredase de 30 inmiddels is gepasseerd, is haar schoonheid nog die van een begin twintiger. Daar werkt ze dan ook hard voor in de sportschool. Haar vader is turn- en gymtrainer en heeft twee zussen. In haar vrije tijd doet ze aan turnen, tennissen en surfen.

Sinds medio 2015 is ze niet meer de enige vrouwelijke presentatrice en heeft ze gezelschap gekregen van Aletha Leidelmeijer.

Foto’s: Instagram