Jan Versteegh, presentator bij BNN

Jan Versteegh, presentator bij BNN

Hij geldt als één van de grootste televisietalenten van Nederland: Jan Versteegh maakt een bliksemcarrière. En hij is sinds eind 2015 ook gelukkig in de liefde. 

De vlotte hunk van BNN werd ontdekt door het Pownews, waar hij als droge scherpe verslaggever humoristische items maakte. Daarvoor was de Rotterdammer nog gymdocent. Zijn gevatte items bij Powned leverde hem een overstap naar BNN op, waar hij samen met Geraldine Kemper 3 op Reis en ‘Spuiten en Slikken’ mag maken. Dat kun je gerust een wereldbaan noemen: de hele wereld afreizen met een mooie blondine aan je zijde. En dan ook nog eens lekker verdienen.
En over Geraldine gesproken.. die twee hebben het wel erg leuk samen…

Topless zonnen met Geraldine Kemper

In de wandelgangen werd regelmatig gefluisterd dat de twee collega’s wellicht wat zouden hebben. Ze konden het immers wel erg goed vinden samen en de Volendamse Geraldine zont zelfs topless in het bijzijn van Jan Versteegh.

Dieuwertje is de vriendin van Jan Versteegh
Toch is niet Geraldine, maar Dieuwertje de vriendin van Jan Versteegh. ,Zij maakt mij heel gelukkig”, bekende hij aan Weekend. De afgelopen jaren was dat wel anders. Begin 2014 maakte hij na zes jaar een einde aan zijn vorige relatie: ,,Ik heb het uitgemaakt. Maar het maakt niet uit wie van de partijen besluit dat te doen, het is altijd een heel grote, moeilijke stap. En ja, wat volgt, is dan veel verdriet.” En over een toekomstige partner: ,,Ik ben wel veel aan het werk. Maar dat is ook wel fijn, dan heeft mijn toekomstige partner gewoon niet altijd last van mij. Ik zit ’s avonds niet op de bank te wachten: wat gaan we nou eens doen?” Naar verluidt heeft de presentator zelfs al een nieuw stulpje gekocht waar hij met zijn verkering kan gaan wonen, namelijk in de Bomenbuurt in Den Haag.

De voormalig gymdocent deed ook mee aan Expeditie Robinson, waar hij als achtste afviel. In 2014 werd hij bovendien vierde in het programma ‘de Slimste Mens’.

Leave a Reply