Kim Feenstra, model en Geraldine’s stoeipoes

Kim Feenstra, model en Geraldine’s stoeipoes

Kim Feenstra was pas kort weer op de markt nadat haar huwelijk, gevierd in ‘James Bond-thema’, met deejay Michael Mendoza op de klippen liep. Het model en de dj beloofden elkaar in 2010 eeuwige trouw, maar eeuwig betekende in het geval van Feenstra slechts vier jaar. En dat terwijl Mendoza destijds nog heel resoluut zei: ,,Wat een goede beslissing om van deze vrouw mijn vrouw te maken.” Het kan verkeren.




Eigenlijk was Kim helemaal niet van plan om te trouwen met Mendoza. Het noodlot trof haar toen in 2008 haar toenmalige vriend Joshua Bathoorn werd doodgestoken in een woning in Groningen. Een jaar later had ze Mendozo geschaakt. Dat Feenstra, die slechthorend is, niet van onbesproken gedrag is, blijkt wel uit de reeks incidenten die zich in haar priveleven afspeelden. Zo werd ze veroordeeld wegens diefstal in het jaar dat ze werkte als prostituee. Ze beroofde destijds een gehandicapte klant door zijn pincode af te kijken en geld op te nemen. Tevens bekende ze ooit een scooter te hebben gestolen en als minderjarige te hebben geacteerd in een pornofilm.




Vriend Rodney Ubbergen, die in amper tien jaar carrière niet verder kwam dan 17 duels in het betaald voetbal, speelde eerder voor RBC Roosendaal, Telstar en Cambuur Leeuwarden. In november 2014 haalde hij de landelijke media door een foto te plaatsen op Instagram waar hij, terwijl hij een grote boodschap produceert op het toilet, een selfie maakt met op de achtergrond de naakte Kim Feenstra. Het bericht werd honderden keren gedeeld. Of de naakte Kim Feenstra, die op televisie al meer dan eens krijsend te zien was, de actie van haar ballenvanger kon waarderen is ons niet bekend.. Hieronder het pikante plaatje..

Kim Feenstra deelde bed met Geraldine Kemper

Begin 2016 smulden alle showbizzrubrieken van de foto’s en video’s van Linda Magazine, waarop Kim Feenstra seks heeft met Geraldine Kemper.

#playboy #kimfeenstra #geraldinekemper

Een foto die is geplaatst door Playboy Ultimate (@playboyultimate) op

We're Wet 'n Wild w/ @k2im ❤️❤️❤️ @irenaruben @famkemesman_fafstyle @iebogram @behindthegreend00r #kimfeenstra 💦

Een foto die is geplaatst door Marc de Groot (@demarcdegroot) op

Lovely @k2im #infrontofmylens #nomakeup #naturallight #vdmmodels #supermodel #kimfeenstra #topshop

Een foto die is geplaatst door Model Scout & Photographer (@hanna_hachula) op