Klaas Dijkhoff, de sexy staatssecretaris

Klaas Dijkhoff, de sexy staatssecretaris

Klaas Dijkhoff is staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, verbonden aan de VVD en heeft een relatie met vriendin Anouk.

De geboren Bredanaar is bezig aan een bliksemcarrière in de politiek. Na wethouder te zijn geweest in Breda wordt hij naar Den Haag gehaald. In 2015 promoveert hij, na het vertrek van Fred Teeven, tot bewindsman. Omdat Dijkhoff verantwoordelijkheid draagt voor de vluchtenlingencrisis, mag hij direct vol aan de bak. ,,Een sociaal leven? Ik doe mijn best, in het weekend moet je veel lezen, maar ik probeer dat te verdelen. Je moet oppassen dat je niet na een tijdje om je heen kijkt en denkt: waar zijn mijn vrienden, waar is mijn familie en mijn vriendin?”
Om die reden blijft hij ook in Breda. Hier kan hij bovendien nog rustig een terrasje pakken, of een café bezoeken. “Ik heb niet het idee dat daar iets in is veranderd. Ik voel me niet belemmerd als ik over straat loop, gelukkig niet. Mensen vinden het wel leuk dat iemand uit de buurt staatssecretaris is. De eerste keer beginnen ze over je werk. Ze feliciteren je, maar daarna is het: doe maar normaal. Ik ben zelf wel iets terughoudender geworden in wat ik deel via social media. Moet ook wel, nu ik ook over cyber security ga”, vertelde hij aan BredaVandaag.

Klaas Dijkhoff, meest sexy politicus

De VVD-er is niet alleen welbespraakt, hij heeft tevens de juiste looks. Dat levert hem in 2011 de titel op van ‘meest sexy politicus’, gekozen door het vrouwenblad Cosmopolitan. Sindsdien lijkt hij enkel nog ijdeler te zijn geworden. Dijkhoff laat grag een modieus baardje staan, draagt hippe brillen en kleedt zich in trendy blauwe kostuums of overhemden met bloemenprintjes. Hij woont in een fraai optrekje in Breda, een oud huis in het centrum en reed vroeger een oldtimer.

Na een gestrand huwelijk is Klaas Dijkhoff nu gelukkig met vriendin Anouk
Dijkhoff volgde een master grondslagen van het recht en wist die studie cum laude af te ronden. In de liefde ging het minder voorspoedig. Hij woonde een aantal jaren samen met zijn ex-, trouwde haar op zijn 25ste, maar het huwelijk hield slechts twee jaar stand. Bekenden zeggen daarover: ,,Dat heeft hem wel iets gedaan. Maar hij is veerkrachtig en pakte zijn leven snel weer op.” Inmiddels heeft de ras-Brabander de liefde weer gevonden en woont hij samen met Anouk, die als marketingmanager werkt. Ze schitterde naast hem tijdens Prinsjesdag.

Leave a Reply