Max Verstappen, Neerlands hoop in de Formule 1

Max Verstappen, Neerlands hoop in de Formule 1

Hij is één van de meest begeerde tieners van Nederland. Niet zo gek ook, want alles wat Max Verstappen aanraakt lijkt in goud te veranderen. De Limburgse coureur verslijt niet alleen veel banden, maar wisselde onlangs ook van vriendin.

Sabre Cook

Tot begin 2015 had Max Verstappen een relatie met Sabre Cook. De Amerikaanse schone is eveneens een fervent racer, zij het in het karten. Heel lang hield hun liefde geen stand: de twee zagen elkaar weinig door hun drukke race-levens en de grote afstand.

Mikaela Ahlin-Kottulinsky, vriendin van Max Verstappen
Heel lang bleef Verstappen geen vrijgezel. In het najaar verscheen daar plots een foto waarop de zoon van Jos Verstappen een nieuwe vlam toonde. Het gaat om Mikaela Ahlin-Kottulinsky, een Zweedse blondine. En ook Mikaela doet aan racen! ,,Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten, bezorgde jij me een glimlach op mijn gezicht”, schreef Verstappen hotel-de-botel bij de foto van zijn nieuwste verovering.

Familietraditie
Max Verstappen treedt ook op dat vlak in de voetsporen van zijn vader. Hoewel de jongste racetelg nu al vele malen succesvoller is dan zijn vader, loopt hun liefdespad identiek. Ook Jos Verstappen viel voor een kartster, te weten de Belgische Sophie Kumpen. Zij is ook de moeder van Max, maar Jos en Sophie zijn gescheiden. Gelukkig heeft de aankomend wereldkampioen (vergeef ons een tikkeltje chauvinisme) met beiden een uitstekend band. ,,Max is zijn hele leven al aan het racen. Dat is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader Jos Verstappen was natuurlijk coureur, ik heb tot mijn 21e gekart. Onze gesprekken aan de keukentafel gingen bijna altijd over racen. Het was logisch dat onze kinderen in onze voetsporen zouden treden. Jos ging altijd met Max mee als hij moest trainen of een wedstrijd had. Toen wij uit elkaar gingen, was het daarom vanzelfsprekend dat onze zoon bij zijn vader zou gaan wonen. Dat is wel eens moeilijk voor me, want ik zie hem daardoor weinig. Maar ik ben snel tevreden. Ik wordt blij van ieder whatsappje of sms’je. Soms skypen we ook. En als hij in Maaseik is, waait ie af en toe bij me binnen. Daar word ik heel gelukkig van”, aldus moeder Sophie Kumpen.

🚁🌴💏 Had a short but great time in Monaco ☀️

Een foto die is geplaatst door Mikaela Ahlin-Kottulinsky (@mikaelaakottulinsky) op

#Repost @maxverstappen1 Real talent here @mikaelaakottulinsky 😉❤️ #iceskating #newyorkcity #holiday

Een foto die is geplaatst door Mikaela Ahlin-Kottulinsky (@mikaelaakottulinsky) op

Leave a Reply