Norbert Dikkeboom

Norbert Dikkeboom

Norbert Dikkeboom wordt regelmatig ‘de rechterhand van Peter R. de Vries’ genoemd. De Harderwijker speurt samen met de misdaadverslaggever in onopgeloste zaken.

Op zijn Twitter-bio omschrijft Dikkeboom zichzelf met ‘zoekt & onderzoekt’. Hij lijkt zijn speurneus echter te combineren met werkzaamheden als salesmanager bij het bedrijf Arseus Medical, vertelt zijn Linkedin. Daarvoor bekleedde hij ook salesfuncties.

Henry de Vries
Dikkeboom verscheen voor het eerst voor de televisiecamera’s bij de lange zoektocht naar de vermiste Henry de Vries. Daar trad hij op als woordvoerder namens de familie van de man, die in juli 2014 in zijn auto in een kanaal bij Zeewolde werd gevonden. De verdrietige vondst, die aan een zware periode van onzekerheid een einde maakte, was voor een groot deel toe te schrijven aan de inzet van Signi Zoekhonden, die al tientallen vermiste mensen wist op te sporen.

Sindsdien is Dikkeboom op zijn sociale media een officieuze ambassadeur van de stichting. Signi Zoekhonden speelde ook een belangrijke rol bij de raadselachtige dood van Dascha Graafsma. Dankzij de speurhonden kon de route van het overleden meisje worden gereconstrueerd. Ook in die zaak treden Dikkeboom en Peter R. de Vries op als woordvoerders namens de familie.

Leave a Reply