Paul Rabbering, radiomaker en man van de grote bril

Paul Rabbering, radiomaker en man van de grote bril

Zijn reusachtige bril en krullen gelden als zijn handelsmerk. En dat is best bijzonder voor een radio-dj, waarvan luisteraars doorgaans enkel de stem horen. Paul Rabbering geldt als één van de populairste dj’s bij 3FM en heeft een relatie met zangeres Krystl.

Hij werd weliswaar geboren in Etten-Leur maar groeide op in Emmeloord. Zodoende zette hij zijn eerste radiostappen bij Radio Noordoostpolder. Na honderden ingestuurde bandjes gaat zijn droom in vervulling: hij mag bij BNN komen werken. Later stapt hij over naar de KRO-NCRV. Met diverse programma’s, zoals RabRadio en PS Radio (samen met Sofie van den Enk) is hij te horen op 3FM. Hij haalt de headlines door een radio-uitzending met als thema ‘schaamte’ naakt te presenteren.
Rabbering doet in 2006-2007 met succes mee aan het programma Wie is de Mol? Hij bereikt de finale en wint het programma. Het levert hem ruim 17 duizend euro op. Tevens gaat hij in 2008 en 2013 voor 3FM Serious Request het Glazen Huis in. Ook in 2015 zal Rabbering, samen met collega’s Giel Beelen en Domien Verschuuren, geld ophalen voor het Rode Kruis door plaatjes te draaien.

Buiten het radiomaken is rallyrijden een grote passie van de bebrilde Brabander. Hij heeft zelfs een officiële racelicentie.

Paul Rabbering heeft een relatie met zangeres Krystl Pullens
De populaire dj heeft sinds medio 2012 een relatie met zangeres Krystl: ,,We hebben het een tijdje stil gehouden. We hebben elkaar ontmoet op de Noordermiddag. En toen hadden we heel gezellig gekletst. Ik heb zijn nummer gevraagd. Maar hij was de eerste die smste. We zijn uit eten geweest en dat was heel erg leuk”, vertelde de blondine daarover op 3FM. Hun relatie had in de beginfase wel te kampen met de verwerking van Krystl’s vorige liefde: ,,Ik vind het heel moeilijk om iemand die me dierbaar is geweest los te moeten laten”, erkent ze daarover in Flair. ,,Het was heel verwarrend, ook voor Paul. Ik dacht dat ik die relatie een plek had gegeven, maar je hebt het blijkbaar niet voor het uitkiezen wanneer iets boven komt drijven.”

Busje gaat zo #3fm

Een foto die is geplaatst door Paul Rabbering (@paulrabbering) op

Leave a Reply