Rob Stenders’ heerlijke sidekick: Caroline Brouwer

Rob Stenders’ heerlijke sidekick: Caroline Brouwer

Wie is toch de vrouw achter die heerlijke stem? De grappige sidekick van Rob Stenders? Zie hier het antwoord: haar naam is Caroline Brouwer.

Ze is de redder in de chaos in het hoofd van Robbie. Zijn rechterhand. Caroline zorgt dat het radioprogramma op NPO Radio 2 blijft lopen. Je hoort Caroline in de Stenders Platen Bonanza. Maar wie is deze vrouw?
Wie is de vriend van Caroline Brouwer?

Met haar rode haren en stralende glimlach mag de sidekick van Stenders met recht een fijne verschijning genoemd worden. Caroline woont in Utrecht en heeft een relatie met fotograaf Ben Houdijk. Oorspronkelijk komt ze uit Enschede. Wat zo leuk is aan haar? ,,Wij zijn de schaamte toch allang voorbij”, schrijft ze op haar eigen website. ,,Achter de schermen zingen we. Keihard.” Caroline heeft ook een eigen karaoke-onderdeel in Stenders Platen Bonanza.

Ze werkt ook al een tijdje samen met Rob Stenders. Onder meer bij zijn KX Radio, maar later ook als vaste sidekick tijdens One Night Stenders op Radio 2. Op KX Radio presenteerde Brouwer drie jaar lang het programma ‘Vrouwen met knoppen’, waarin ze samen met onder andere Suzanne Bosman en Evelien de Bruijn bekende Nederlandse mannen interviewde.

Rob Stenders is lyrisch over haar: ,,Sommige mensen lijken geboren om het verschil te maken. Caroline Brouwer is zo iemand. Ze is creatief, energiek, oplossingsgericht en betrokken. Ze is het type geen gezeur maar aanpakken! Ik beschouw haar als zeer inspirerend en een groot genoegen om mee samen te werken.”

Caroline Brouwer is de sidekick van Rob Stenders

Zelf omschrijft ze hun programma: ,,Stenders Platenbonanza is een nieuw radioprogramma gebaseerd op zo’n oeroud gegeven dat we nog even dachten dat we dat niet verkocht kregen, maar we deden het, en de reacties zijn overdonderend! Bij ons mag je platen aanvragen. Twee uur lang. Wat gezien de reacties belachelijk kort is.”

Rob Stenders en Caroline Brouwer hebben dus geen relatie, maar ben je benieuwd naar het liefdesleven van deze populaire en eigenzinnige DJ? Lees dan dit artikel.