Ruben Nicolai, presentator en komiek

Ruben Nicolai, presentator en komiek

Ruben Nicolai is bij het grote publiek vooral bekend van zijn optredens in De Lama’s. Het leverde hem een bloeiende tv-carrière op, alleen in de liefde lijkt het allemaal niet zo te vlotten.

Smeuïge geruchten waren er over een affaire met Katja Schuurman. In 2015 stapte Nicolai (1975) over van BNN-VARA naar RTL.

Ruben Nicolai is weer vrijgezel
Het liefdesleven van de komiek uit het Belgische Lanaken gaat vooralsnog niet over rozen. Jarenlang had Nicolai een relatie met Laurien, met wie hij ook dochters Liv en Daantje kreeg. Hij koesterde ook nog hoop dat het met met vriendin Laurien weer goed zou komen, getuige de uitspraken in december 2013 aan Privé: „Laat ik het zo zeggen: die strijd is nog allerminst gestreden. Ik heb nog alle reden om te hopen dat wij weer bij elkaar komen en dat is het enige wat ik erover zeg…” Even leek het erop dat de guitige presentator daadwerkelijk het hart van Laurien zou hebben teruggewonnen, aangezien ze in november 2014 samen arm in arm een showbizzgala bezochten.

Het bleek echter van korte duur. Nicolai bleek immers ook gevoelig voor de charmes van andere vrouwen. Het hardnekkige gerucht doet de ronde dat Ruben Nicolai een kortstondige affaire beleefde met niemand minder dan Katja Schuurman, met wie hij op dat moment veel samen was vanwege de opnames van het tv-programma Ruben vs Katja. Tevens legde Nicolai het aan met de beeldschone Yvonne Graven, al is die relatie volgens Privé op de klippen gelopen. Zodoende mag Nicolai zich één van de meest begeerde vrijgezellen van de televisiewereld noemen, wat ook zou blijken uit de vele dates die hij volgens datzelfde Privé zou hebben met allerlei meisjes.

De Lama’s doorbraak voor Nicolai
Nicolai kende zijn doorbraak op televisie door zijn deelname aan BNN-programma De Lama’s. Daarvoor had hij met Nathan Vecht twee cabaretshows gedraaid. Het succes van De Lama’s leverde Nicolai meer televisieklussen op, zoals Je zal het maar hebben, De Allerslechtste Chauffeur van Nederland en de Golden Oldies. In het voorjaar van 2015 maakte hij bekend te vertrekken bij BNN-VARA en een contract te hebben getekend bij RTL 4.

Opmerkelijke feitjes over Ruben Nicolai

In het programma Verborgen Verleden ontdekte de presentator dat hij zou afstammen van Willem van Oranje en Karel de Grote. Ook kan zijn mogelijke affaire met Katja Schuurman gerust opmerkelijk genoemd worden.

Leave a Reply