Sigrid ten Napel, vrijgezelle topactrice van Overspel, Penoza en Wie is de Mol?

Sigrid ten Napel, vrijgezelle topactrice van Overspel, Penoza en Wie is de Mol?

Sigrid ten Napel mag met recht één van de meest talentvolle actrices van Nederland genoemd worden. Na sterke rollen in Overspel en Penoza is ze in 2017 ook te zien in Wie is de Mol?

De actrice uit Lekkerkerk heeft inmiddels mooie rollen gespeeld in Lijn 32, Alleen Maar Nette Mensen, Zomer, Prins en Our Sun. Daarnaast werd ze in 2012 op het Nederlands Film Festival in 2012 al uitgeroepen tot Belofte voor de Toekomst. Ten Napel speelde bovendien in de videoclip van Nielson en Miss Montreal, getiteld ‘Hoe’. Begin 2017 is ze haast niet van de buis te slaan, als Penoza haar laatste seizoen beleeft en ze tevens één van de tien kandidaten is in Wie is de Mol? Naast films en serie kent ze ook een bloeiende theatercarrière. Vanaf 2017 speelt ze voor Toneelgroep Oostpool in de voorstelling ‘Een Meeuw’.

Sigrid ten Napel heeft een mysterieus liefdesleven. Tijdens haar studie aan de toneelschool in Maastricht had ze een vriendje, waarvan ze de naam echter niet wilde prijsgeven. Over hem zei ze: ,,Ik heb een vriend. Die woont in Maastricht. Nee, hij is nog niet bekend. Hij zat ook op de Toneelschool Maastricht en krijgt steeds meer werk in series en staat op het toneel. We laten elkaar redelijk vrij en als we iemand anders tegenkomen waar we meer geluk bij vinden, dan willen we elkaar dat gunnen. Ik leef niet in de illusie dat ik met deze man ga trouwen. Wij voelen ons goed bij deze gedachte, want we hebben al een behoorlijke tijd een relatie, maar we hebben niet de behoefte dat te delen met de ‘grote’ buitenwereld. Die hoeft zich er niet mee te bemoeien.”

Het lijkt er sterk op dat die relatie inmiddels ten einde is en Sigrid ten Napel als vrijgezel door het leven gaat. Over haar toekomstige man met wie ze een relatie zou willen vertrouwde ze Glamour toe: ,,Ik val altijd op fout. Gecompliceerd, onbereikbaar, moeilijk te peilen. Woest aantrekkelijk vind ik dat. Ik heb het geprobeerd met een leuke, aardige jongen met wie niets mis was. Hartstikke gezellig, maar ik miste het vuurwerk. Liefde moet geen theekransje worden.”

De actrice doet het goed op het witte doek en scherm vanwege haar ‘girl next door’ uiterlijk. Ze is goed bevriend met rapper Dio, maar ontkent een relatie met hem te hebben: ,,We hebben zelfs nog nooit gezoend. Niet eens in een dronken bui!”

Leave a Reply