Simon Zijlemans, reporter van Voetbal Inside

Simon Zijlemans, reporter van Voetbal Inside

Simon Zijlemans beleefde in 2015 zijn doorbraak met komische filmpjes en interviews voor Voetbal Inside. De goedgebekte reporter werkt tevens voor Insidegamer op Veronica.

Eerder presenteerde de Bosschenaar het WK in Lingerie, dat in de rust van voetbalwedstrijden werd uitgezonden op Veronica. Echt een daverend succes werd het niet.
Aandacht, daar is Simon niet vies van. Hij maakte ver voor zijn doorbraak bij VI al een ‘Bekend persoon’-pagina voor zichzelf aan op Facebook, waar hij steevast hetzelfde hele stoere hoofd trekt op de foto’s die hij met iets meer dan 200 fans deelt. En uiteraard kan dan een ‘geverifieerd persoon’ badge op zijn Twitter-account niet ontbreken. Over zijn uiterlijk vertelde hij tegenover VIVA: ,,Ik praat mezelf graag aan dat ik aantrekkelijk ben..”

Niet alleen de aandacht, ook de centen die bekendheid met zich mee brengen is voor Simon Zijlemans niet onbekend. Hij is al als host of dagvoorzitter te boeken via A Million Faces.
In zijn leven buiten de spotlights heeft Simon verkering met Famke. Naar eigen zeggen staat hij niet echt serieus in het leven, in tegenstelling tot zijn vriendin Famke, een echte jeugdliefde van de middelbare school. Twee dagen voor ze de sleutel van hun huis zouden krijgen, was de hypotheek nog niet rond. En waar vriendin Famke slapeloze nachten had, bleek Simon koel en dacht dat het allemaal wel goed zou komen. En in een dronken bui liet hij ooit de naam van zijn bulldog op zijn bil tatoeëren.

Simon zegt wilde jaren vol feesten te hebben genoten, maar nu uit te zien naar kinderen en een gezinsleven. ,,Mijn vriendin is wat serieuzer dan ik, dus het opvoedkundige zal bij haar vandaan moeten komen.” Voorlopig heeft hij echter ook al zijn tijd en aandacht nodig voor Voetbal Inside, waar hij op pad gaat voor Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Johan Boskamp.