Wendy Hendrikse, sidekick van Roodshow Late Night

Wendy Hendrikse, sidekick van Roodshow Late Night

Wie is toch die sidekick van de Roodshow Late Night, met Jan Willem Roodbeen? Het antwoord luidt: dat is Wendy Hendrikse.

De brunette omschrijft zichzelf als een echte radiovrouw en is duidelijk trots en blij met haar job als rechterhand op Radio 2. Wat we verder over Wendy Hendrikse weten, behalve dat ze een eigen website heeft en die ook nog eens vrij intensief voorziet van updates? Nou, bijvoorbeeld dat zij woont in Bussum, houdt van shoppen, sneakers, John Mayer, dieren, pasta, sieraden, luisteren, tassen, Japans eten, katten en schoenen. Dat verzinnen we overigens niet zelf, maar is te lezen op diezelfde website.

Klinkt vrij clichématig, want het gros zal voor de meeste vrouwen opgaan. Wendy is moeder, maar onduidelijk is wat haar relatiestatus is en met wie ze eventueel samen is. Dat is in ieder geval niet haar collega-radiomaker Jan Willem Roodbeen. De voormalig Wie is de Mol?-deelnemer is getrouwd met Mieke, met wie hij drie kinderen heeft.

Het gaat weer een heerlijke avond worden! Nog even voorbereiden en dan vanaf 22 uur aan de slag! #Top2000 #music @msmode

Een bericht gedeeld door Wendy Hendrikse (@iwendy) op